تعیین وقت مشاوره:
۰۲۶-۹۱۳۰۱۵۵۰
۰۲۶-۹۱۳۰۱۵۴۹
۰۲۶-۳۲۲۳۲۷۰۳
۰۹۱۲۷۶۵۵۰۳۸
از سن 11 الی 18 سالگی
❌ این دوره ، #پرتنش_ترین دوره رشدی در فرزندانمان می باشد❌
در این دوره، ظرفیت های #شناختی رشد پیدا کرده به حدی که دارای ظرفیت تفکر #انتزاعی می باشد و می تواند مطالبی را بر اساس اصول #منطقی بیاموزد.
رشد ظرفیت های شناختی ( تفکر، حافظه، استدلال و...) باعث می شود نوجوان سوالات جدی تری بپرسد مثلا از #مبدأ و #مقصد سوال می کند، درباره ی فلسفه ی هستی سوال می کند زیرا در این دوره ، #هویت_یابی شکل می گیرد و نوجوان با مطرح کردن این سوالات به دنبال رسیدن به یک تعریف دقیق و مشخص از #خودش است. می خواهد بداند کیست و چه رسالتی دارد.
❌ این سردرگمی و #بحران_هویت، می تواند با درجاتی از #افسردگی همراه باشد❌
نوجوانی که مراحل قبلی رشد ( از بدو تولد تا نوجوانی) را با سلامت و موفقیت بیشتری پشت سر گذاشته ، به میزان کمتری به افسردگی مبتلا می گردد و همچنین هویت یابی برایش سهل تر می باشد.
در این مرحله، تنها وظیفه و رسالت محیط ( #خانواده، #مدرسه و...) تسهیل هویت یابی در نوجوان است یعنی همگی کمک کنیم تا نوجوان در زمان خودش و به درستی، به #هویت برسد.
تعیین وقت مشاوره:
۰۲۶-۹۱۳۰۱۵۵۰
۰۲۶-۹۱۳۰۱۵۴۹
۰۲۶-۳۲۲۳۲۷۰۳
۰۹۱۲۷۶۵۵۰۳۸
«اعتیاد به روابط عاطفی، برخلاف نام لطیفش، می تواند از ویرانکنندهترین شکلهای اعتیاد باشد که این روزها به فراوانی در فیلمها و داستانهای بهظاهر عشقی به تصویر کشیده می شود.
با توجه به نیاز طبیعی و فطری انسان به روابط اجتماعی و عاطفی و انتظار بروز پدیده عشق، بویژه در دوره جوانی، گاهی تشخیص موارد اعتیاد به روابط احساسی و عاشقانه بسیار دشوار میشود.
درحالی که افراد معتاد به روابط عاشقانه، درگیر روابطی میشوند که نهتنها از نگاه روانشناختی سالم نیست و برای فرد، شادی و تکامل عشق سالم را به همراه ندارد، بلکه در نهایت موجب آزار و زیانِ وی شده و بر کولهبار تجربههای طرد شدن، تنهایی و به عبارتی شکستهای عشقیاش اضافه میشود.
در حالت کلی، تقریباً در همه انواع اعتیاد، فرد معتاد، عادت به فرارکردن از احساسات غم و غصه، خشم و تنهایی دارد. معتادان به روابط عاطفی نیز از این قاعده مستثنا نبوده و در واقع، آنها بر روابط عاطفی تمرکز میکنند تا از پرداختن به مشکلات و هیجانات منفی زندگی خودشان بگریزند.
معمولاً افرادی که در کودکی، از مهربانی و مهر کافی بهرهمند نبودهاند، در دام اعتیاد به روابط عاطفی گرفتار میشوند.
متخصصان بر این باورند که «خودکمبینی و کمبود عزتنفس» در افرادی که در کودکی مهر و محبت کافی دریافت نکردهاند، در بزرگسالی آنها را به وابستگی شدید و اعتیاد عاطفی سوق خواهد داد.
بسیاری از این افراد، در کودکی تنها گذاشته شده یا رها شدهاند و به همین دلیل، با تمام وجود میکوشند تا به روابط عاطفی خود «بچسبند» و از ترکشدن دوباره به هر قیمتی جلوگیری کنند.
این افراد گاهی، در گرداب روابط عاطفی ویرانکنندهای میافتند، ولی به جهت ترس از ترکشدن و تنها ماندن، از تمام کردن این رابطه دوری میگزینند.
شماره تماس :
026-91301550
026-91301549
026-32232703
09127655038
اولین قانونی که شما و همسرتان در تلخترین لحظات زندگی مشترکتان باید به آن پایبند باشید، قانون «منع توهین» است.
نه شما و نه شریک زندگیتان، حتی در بدترین لحظات و در اوج عصبانیت هم حق ندارید به خانواده هم توهین کنید و از بدگویی به خانواده هم به عنوان راهی برای کنترل شریک زندگی یا انتقام گرفتن از او استفاده کنید.
اگر همسرتان با شما بد حرف زده، چرا باید همه حرفهای ناخوشایندی که مادرش قبلا به شما زده بود را به رخش بکشید و در آخر هم بگویید «تو هم بچه همان مادری!»، مگر در همه روزهایی که شریک زندگیتان خوشایندترین جملات را در مقابلتان به زبان میآورد به او یادآوری میکنید که خوب حرف زدن و مهربانی کردن را از چه کسی یاد گرفته است.
پس بهخاطر عصبانیت، حرفی را نزنید که حرمتها را از بین ببرد و شکافی را میان شما ایجاد کند که بعدا از پس ترمیم کردنش برنیایید.
مردها_چرا_سرشان_درد_میکند؟!
زندگی زناشویی ارتباطی دوسویه است که رفتارهای زن و مرد بر همدیگر تأثیرگذار است و به قول جاکبسون زندگیزناشویی بده بستان است.
هنگامی که زن و شوهر به پیامها و درخواستهای روشن و مستقیم همدیگر توجه نکنند، آرام آرام هر دو طرف یا یکی از آنها به پیامهای دوپهلو و فراارتباط روی میآورند، در شایع ترین نوع فراارتباط موقعی است که ما نسبت موضوعی ناراحتکننده میگوییم: قلبم درد گرفت، یا مثال زنی که به هیچ شیوه ای نمیتواند توجه شوهر را برگرداند، به رفتارهای خودبیمارانگارانه روی میآورد تا شوهرش به او حساس شود.
یکی از شایعترین فراارتباطها سردرد مردهاست، مردهایی که مهارتهای ارتباطی و صمیمیت زناشویی ضعیفی دارند و به شیوههای درست و مناسب نمیتوانند با همسر خویش رابطه داشته باشند و درخواستهای جنسی خود را بیان کنند و یا بدون توجه به شرایط و آمادگی روانی-عاطفی همسر خواسته خود را مطرح میکنند و با مطرح کردن نیاز و خواسته جنسی، همسر آنها پشت گوش میاندازد و امتناع و مخالفت میکند، چنین مردهایی به جای تقویت روابط صمیمانه و حل مشکل، به پیامهای دوپهلو و فراارتباطها روی میآوردند، از جمله در طی روز و شب، خود را به سردرد میزنند. در چنین شرایطی هر وقت زن خواستهای را مطرح میکنند(برای مثال رفتن به خانه اقوام یا خرید) سرشان درد میکند!!
مهم است زنها تشخیص دهند شوهر آنها چه سردردی دارد؟